Få firmaarrangementet I husker

Med Firmaarrangement.dk får du skræddersyede events kombineret med sjove, lærerige og fællesskabende teamaktiviteter – der underholder, udvikler og glæder jer.

Vi er en del af GoTeam ApS, som siden 1997 har specialiseret sig i firmaevents, teambuilding og teamudvikling – og med vores mangeårige ekspertise står vi klar til at hjælpe dig med dit næste firmaarrangement.

100% fokus på dit firmaarrangement – fra start til slut

Året rundt skaber vi succesfulde arrangementer og events for arbejdspladser i hele Danmark – og du kan få hjælp til at håndtere hele processen fra planlægning til levering.

Med 100% fokus på dit næste firmaarrangement kan vi dertil levere engagerende, faglige indslag og underholdende aktiviteter, der giver jeres kickoff møde, julefrokost eller firmaevent en ekstra dimension.

Glæd dig til et fantastisk event – målrettet dine og kollegernes ønsker og udbytte!

Jesper Arp-Hansen fra Firmaarrangement.dk

Vi skaber succesfulde arrangementer og events for virksomheder i hele Danmark – året rundt. Lad os gøre det samme for dig.

Jesper Arp-Hansen | Firmaarrangement.dk

To medarbejdere hos Firmaarrangement.dk – en del af GoTeam
Kontormiljø hos Firmaarrangement.dk – en del af GoTeam

Du er garanteret professionel og tryg eksekvering

Vi har passionen, erfaringen og ekspertisen, der sikrer dig og dine kolleger succesfulde firmaarrangementer og aktiviteter – med fokus på jeres ønsker og udbytte.

Firmarrangement.dk er EMP-certificeret
Firmarrangement.dk er E-stimate-certificeret
Firmarrangement.dk er ICI-certificeret

Hvor holder vi til?

Vores kontorer ligger i Herlev og Nibe, hvor vi skræddersyr opløftende firma arrangementer – og udsender dygtige foredragsholdere og instruktører fra.

Hovedkontor Øst
Marielundvej 28
2730 Herlev

Kontor Vest
Mosbækvej 11c
9240 Nibe

Andre professionelle løsninger fra GoTeam

Firmaarrangement.dk er en del af GoTeam ApS, som er blandt landets førende inden for teambuilding, teamudvikling og skræddersyede firmaevents.

Professionel teambuilding med GoTeam.

GoTeam.dk

Når du vælger vores teambuilding-events, kan du forvente et skræddersyet arrangement, der vil samle, udvikle og underholde jer. Vi har styrket fællesskaber og teamwork siden 1997 – og er blandt de mest erfarne udbydere i Danmark.

DISC personprofiler fra DISC-Profil.dk  – en del af GoTeam

DISC-Profil.dk

Når du og dit team bruger vores professionelle DISC-profiler og certificerede feedforward, opnår I større forståelse for hinanden i arbejdslivet. Via processen styrker I jeres fælles kommunikation, samarbejde og trivsel.

Klar til at blive en fantastisk oplevelse rigere?

Ring til os med det samme på: 71 74 17 31

71 74 17 31 Kontakt os